Groepsuitje in Giethoorn - Workshops voor jong en oud!

Dit arrangement is inclusief

  • High Tea, lunch of diner
  • Een van de genoemde workshops zoals Kaarsen maken, krijtbord handletteren, Sieradenworkshop, klompen schilderen, schilderworkshop en nog veel meer.

  Prijs: op aanvraag en afhankelijk van de keuze van de workshop en lunch, high tea of diner.
  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Groepsuitje Giethoorn

Nieuw in het aanbod Workshops. Gezellig met uw vrienden, familie of collega’s één van onze workshops volgen gecombineerd met en high tea, lunch, diner of buffet. Ook zijn de workshops te combineren met één van onze andere arrangementen.

De Workshops

Schilder workshop In een leuke en ontspannen sfeer wordt u wegwijs gemaakt in de schilderwijze van Bob Ross of Jenkins. U maakt onder professionele begeleiding een eigen schilderij of vormt samen met uw familie of collega’s één groot schilderij (1,5 uur).

Mozaïek workshop De kleine felgekleurde steentjes vormen de ingrediënten voor een leuke middag, waarbij u een bloempot omtovert tot en Mexicaans potje. (1 uur)

Porselein schideren 1.5 uur
Sieraden maken Sierlijk of sportief, het maakt niet uit. Uw eigen smaak en kleur verwerken in een leuke ketting, oorbel of armband. (1½ uur)

Zeepkettingen maken De nieuwe trend uit het sieraden maken ontstaan. Zeepvormen, kralen, lint, schelpen, u kunt het allemaal combineren tot een mooie geurende ketting. (1,5 uur)

Klopmen schilderen
U gaat onder begeleiding een originele houten klomp (of een paar) decoreren
Kaarsen makenTwee kaarsen dompelen (45 min)
Kaarsen maken (1½ uur)
Kaarsen beschilderen (1½ uur)
Windlicht maken (2½ uur) € 25,00 p/p   
Staphorsterstip 
1.5 ur
Krijtbord Handletteren
Tijdens deze workshop gaan we leren hoe krijtverf aan te brengen.
Iedereen gaat met zijn eigen gedecoreerde krijgbord naar huis.

High tea, lunch of Diner

Bovenstaande workshops combineert u met een High Tea, lunch of diner. Alles wordt met veel aandacht door onze koks voor u bereid. Dus dit wordt op en top genieten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.