Actief groepsuitje - ontdek Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  • 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Uitgebreide picknick met 3 consumptiebonnen
  • Koud en warm buffet I

  Prijs: € 50,00 p.p. Het basisarrangement is mogelijk vanaf 20 personen.
  Bent u met minder personen informeert u dan naar de mogelijkheden.

Kies uw eigen activiteiten bij uw basisarrangement

Hieronder staan een aantal verschillende activiteiten. Zo kunt u het basisarrangement geheel zelf samen stellen met de activiteiten zoals u uw groepsuitje wenst.

Boogschieten: € 6,50 p.p.
Midgetgolf: € 5,00 p.p.
Aquabubble: € 5,00 p.p. (1 x p.p.)
Punteren met puzzeltocht: € 7,50 p.p.
Fluisterboot met puzzeltocht (2 uur): € 8,50 p.p.
Kickbikes: € 12,50p.p.
Fietsen: 10,00 p.p.
Solexrijden: € 32,50 p.p. incl. koffie met iets lekkers
Rondvaart 1 of 2 uur: € 7.50 of € 12.50 p.p.

De prijs van dit actieve groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2020.

Ontdek Giethoorn

Beleef een actieve dag in het prachtige Giethoorn. Een kickbike tocht, boogschieten en vrije tijd om Giethoorn zelf te ontdekken! Gewoon een fantastisch dagje uit met familie en vrienden.

Programma

Een dag volop kennismaken met Giethoorn en zijn omgeving op verschillende (actieve) manieren afgewisseld met momenten van rust, genieten en lekker eten.

Om 10.00 uur wordt u verwacht om de dag te beginnen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens worden er verschillende groepen gevormd die afzonderlijk van elkaar verschillende activiteiten gaan ondernemen.

Bij het wisselen van de activiteiten kan gezamenlijk de uitgedeelde picknick met de 3 consumptiebonnen worden genuttigd. De dag wordt afgesloten met een borrel (niet inclusief) en een uitgebreid koud en warm buffet.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.