Rondvaart van 2 uur door Giethoorn

Uitgebreide omschrijving

Dagelijks bieden wij rondvaarten aan. Onder begeleiding van een deskundige schipper/gids maakt u kennis met het dorp. Tijdens de 2 uur durende rondvaart vaart u ook door het schitterende natuurgebied de Wieden waar u deskundige uitleg krijgt over de flora en fauna. Van april tot en met oktober gaat de 2 uur durende vaart dagelijks en soms meerdere keren per dag. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden en plan ook een heerlijk dagje uit in Giethoorn.

Het is uiteraard ook mogelijk om de rondvaart uit te breiden met kopje koffie, lunch, high tea of diner bij het restaurant. 

Prijs:€ 14,50 p.p.
€ 7,00 per kind (3 t/m 11 jaar)

Deze rondvaart is al te boeken vanaf 2 personen. Vanaf 28 personen vaart u prive in de rondvaartboot.

8.1 | 28 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Prima prachtig Tip juist een groep niet bijelkaar zetten of achter in de boot, dan kunnen de andere gasten t ook goed verstaan, dat wat de gids vertelt.

Gerard Hendriks

9

Het geheel, inclusief boottocht van 2 uur was goed geregeld.

Bets

9

we hebben de 2 uur durende boottocht genomen. Het is zeker de moeite waard en een gezellige kapitein .

D Smiljkovic

10

perfect ik ben zia tevreden vooral flexibela afspraken. Vooral zo doorgaan.Groetjes Duska

Anoniem

8

rondvaart was goed, kapitein verteld een hoop over giethoorn en de natuur erom heen. Ik adviseer als je een rondvaart wilt de 2 uur durende te nemen. En aan boord kan je wat te drinken konen voor een redelijke prijs.

Anoniem

7

Toen we aankwamen werden we in de verkeerde boot ingedeeld..gelukkig was mijn man zo slim nog even na te vragen en konden we nog net op tijd in de goede boot instappen. De trip zelf was verder prima.

Esther Smeenge

7

Een mooie verzorgde dag alleen jammer dat er geen melk, karnemelk bij de koffietafel zat.

Tjeerd van der Lei

7

We vonden het erg leuk alleen waren we een beetje laat in de tijd. We hebben ons dan ook voor genomen om het volgend jaar nogmaals te doen alleen, dan in het voorseizoen of in de zomer.

R Faas

9

uitstekende tocht met prima gids !!

GM Konings

9

Top rondvaart gehad in Giethoorn en omringend natuurgebied, met een kundige en deskundige schipper.

Sjoukje De Haan

8

We hebben genoten. De Canadezen vonden het prachtig. We hebben wel veel riet gezien. Iets teveel.

Dick Klok

8

Het was heel goed verzorgd en heel gezellig en leerzaam.

Ulrich Pohlert

8

Het was een interessante en mooie rondvaart naar het natuur gebied. Helaas hebben zeker een uur moeten wachten omdat koeien de oversteek moesten maken. Zelfs de gids heeft het nog niet eerder mee gemaakt.

peronne den otter

9

Jos gaf duidelijke en interessante uitleg en was wel in voor een geintje. we hebben allemaal genoten van de tocht

Grietje van der Zee

8

De beantwoording van mijn mailtje was snel. de gegeven informatie over rondvaart in Giethoorn klopte precies. het rondvaart bedrijf was ook goed ingelicht over onze komst. een telefoontje voordat ik daadwerkelijk boekte, vond ik niet nodig, de plannen moesten nog even besproken worden.

Willeke Brosky

8

Snel geboekt en goed geregeld!!!

Willie van Elk

8

Wij hebben heel erg genoten van het verblijf in Giethoorn. Het "straatje" is alsof je in een sprookje stapt. We hebben ook een boottocht gemaakt met een gids. Daar had ik iets meer van verwacht qua kennis.

Anoniem

9

Geweldig. Het was wat koud en de organisatie had voor een kacheltje gezorgd. De schipper/bedrijfsleider was een gezellige kerel en wist een hoop te vertellen. Kortom een geslaagde middag.

Jopie Stam

8

Zeer goed bevallen... gr Jopie Stam

Anoniem

8

Super leuk teamuitje gehad, heerlijk gegeten, en genoten vd omgeving! Timing Uitzendteam

Anoniem

7

We hebben een leuke vaartocht gehad door het natuurgebied. Was een leuke ervaring

Tineke Groters

8

Het was goed georganiseerd, men wist van onze komst en er was een tafel met 4 plaatsen vrij gehouden. De tocht was mooi en de schipper vertelde over de omgeving en flora.

jolanda sinnema

8

We hebben een rondvaarttocht geboekt in Giethoorn. Het was een prima tocht.
Bovendien waren we meer dan een half uur te laat en ze hebben toen een andere boot voor ons geregeld. Leuke kapitein, duidelijke uitleg.

Anoniem

9

geslaagde tocht bij redelijk mooi weer

Anoniem

8

Mooie tocht met een zeer vriendelijke kapitein

ineke pentenga-olthof

8

Met de rondvaartboot en de schipper die ons de geschiedenis van Giethoorn vertelde was geweldig voor jong en oud en de jeugd tussen 6 en 12 jaar die dan aandachtig meer dan een uur naar je luisteren, heel goed
bedankt

Anoniem

7

Het was prima alleen was het zeer slecht weer! Dat was jammer, maar met zon een mooie tocht.

Anoniem

8

Mooie informatieve natuurtocht, het vertellen over het gebied is echt een meerwaarde

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • huisdieren toegestaan
  • parkeren
  • restaurant
  • Fietsverhuur
  • Receptie
  • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.